Outplacement Coach Nodig?

Bel: 088 20 50 888
Outplacement Coach Nodig?
Bel: 088 20 50 888

Klanten weer zeer tevreden over NextJob Outplacement

Voor de vijfde keer heeft NextJob Outplacement het CEDEO-certificaat behaald. CEDEO doet klanttevredenheidsonderzoeken onder klanten van HRM-dienstverleners. Als klanten het bureau voor minimaal 80% met tevreden of zeer tevreden beoordelen, komt het onderzochte bureau in aanmerking voor het Cedeo certificaat. NextJob Outplacement heeft het certificaat al sinds 2007.

Lees meer

Sociaal Akkoord: transitievergoeding vervangt transitiebudget

Met het sociaal akkoord dat vakbonden en werkgevers hebben gesloten, wordt de transitievergoeding geïntroduceerd. De transitievergoeding is een verbeterde versie van het transitiebudget uit het reageerakkoord PVDA - VVD. De transitievergoeding is het bedrag dat werknemers bij onvrijwillig ontslag meekrijgen van hun werkgever. De transitievergoeding mag besteed worden aan een outplacementtraject.

Lees meer

Een meerderheid van werkgevers tegen versoepelen ontslagrecht en inkorten WW-uitkering

Op maandag 25 maart werd door FD en BNR een onderzoek gepresenteerd over het versoepelen ontslagrecht en inkorten WW duur. TNS Nipo heeft een enquête uitgevoerd onder werkgevers. Veel werkgevers blijken een genuanceerde mening te hebben over het versoepelen van het ontslagrecht en het inkorten van de WW-uitkeringen. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat de arbeidsmarkt slecht is waardoor werknemers na ontslag moeilijk aan een nieuwe baan komen.

Lees meer

Peiling over het ontzien van ouderen in de ontslagrecht plannen uit het Regeerakkoord

Klaas Knot van de Nederlandsche Bank verkondigde recent dat de ontslagrecht plannen uit het Regeerakkoord niet goed zullen uitpakken voor oudere werknemers. Versoepelen van het ontslagrecht leidt er volgens Knot toe dat ouderen massaal ontslagen worden en geen nieuwe baan vinden.

Lees meer

Discussie over inkorten WW uitkering en versoepeling ontslagrecht wordt vervolgd

Het Regeerakkoord 2013 beschrijft dat werknemers bij ontslag maximaal 24 maanden WW uitkering ontvangen van de Overheid en een transitievergoeding van de werkgever. Nu ontvangt men maximaal 38 maanden WW en vaak een ontslagvergoeding ter hoogte van 1 maandsalaris per gewerkt jaar (kantonrechtersformule).

Lees meer

GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.
Gratis aanvragen

Binnen 30 minuten teruggebeld


Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze coaches.
Afspraak maken

Gratis boek Start eigen bedrijf

Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.
Gratis aanvragen