Outplacement Coach Nodig?

Bel: 088 20 50 888
Outplacement Coach Nodig?
Bel: 088 20 50 888

Over Nextjob Outplacement

 

NextJob Outplacement begeleidt u naar een nieuwe baan

NextJob Outplacement houdt zich bezig met outplacement trajecten. Het vinden van een nieuwe baan is niet eenvoudig. De coaches van NextJob Outplacement kunnen u helpen.  

 

NextJob helpt u in 5 stappen naar een nieuwe baan   

Stap 1: Intake en inventarisatie
In deze fase inventariseren wij uw persoonlijke situatie (salariswensen, fulltime / parttime) en professionele (werkervaring, opleiding). Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk Plan van Aanpak op.

 

Stap 2: Financieel advies
Na het financiële advies heeft u volledig inzicht in uw financiële situatie na ontslag en weet u precies waar u kunt besparen op belasting (transitievergoeding of ontslagvergoeding) en uw maandlasten (hypotheek).

 

Stap 3: Beroepskeuzetest + loopbaanoriëntatie
De uitkomst van deze fase geeft aan op welke vacatures u zich kunt gaan richten. Belangrijk is dat u niet random gaat solliciteren, maar alleen solliciteert op banen waarbij u een goede kans maakt. 

 

Stap 4: Trainen Sollicitatievaardigheden
Samen schrijven we goede sollicitatiebrieven en CV’s. Onze vormgever maakt er een mooie sollicitatie van. U krijgt training in LinkedIn en social media. Verder tonen wij aan waar u passende vacatures kunt vinden en leren wij hoe u zich het beste presenteert bij uw toekomstige werkgever.

 

Stap 5: Onze jobhunters zoeken vacatures voor u
U wordt gekoppeld aan een vaste jobhunter. De jobhunter levert wekelijks passende vacatures aan waarop u kunt solliciteren. Ook krijgt u de beschikking over onze vacature zoekmachine waarmee u zelf geschikte vacatures kunt vinden. 

 

Onze klanten zijn zeer tevreden over ons

NextJob Outplacement is Cedeo erkend. Cedeo is een onafhankelijk onderzoeksbureau die de klanttevredenheid van outplacementbureau’s meet. Belangrijkste pluspunt is onze persoonsgerichte en effectieve aanpak. U krijgt een maatwerk traject volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Zie ook onze klantenreviews

 

Wilt u meer weten over uw kansen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze coaches. Bel 088-20 50 888 of mail info@nextjob.nl.

GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.
Gratis aanvragen

Binnen 30 minuten teruggebeld


Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze coaches.
Afspraak maken

Gratis boek Start eigen bedrijf

Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.
Gratis aanvragen